+31 (0)6 23 57 46 12
Freid Coaching & Recruitment: krachtige verbinder voor talent en gedreven organisaties.

Het beste naar boven brengen bij mensen én organisaties

Freid Coaching & Recruitment is de krachtige verbinder voor getalenteerde mensen en gedreven organisaties. Met jarenlange ervaring en gedegen kennis in en met het bedrijfsleven, brengen we het beste naar boven bij coachees, kandidaten en bedrijven. Door een intensieve aanpak en persoonlijke betrokkenheid realiseren we de perfecte match tussen een ambitieuze carrièrestap en een succesvolle organisatieontwikkeling.

ik zoek talent voor mijn organisatie
ik zoek een coach 
ik zoek een vacature 

FREID COACHING & RECRUITMENT

Mensen helpen talent optimaal te gebruiken. Eigen talent én talent van medewerkers. Daar zit onze kracht. Vooral als het gaat om middenkader-, management- en directiefuncties.

We kijken verder dan het voor de hand liggende aanbod en investeren in een langdurig partnerschap. Door een professionele, no-nonsense aanpak met oprechte betrokkenheid helpen we kandidaten aan nieuwe inzichten en creëren we samen groei. Ondernemingen kunnen bovendien bij ons terecht voor het aantrekken van de leiders van morgen, die hun organisatie strategisch verder helpen.

 

Lees meer over ons

Het beste naar boven brengen. Heel gewoon bij ons.

  • Verder kijken met brede blik
  • Strategische partner met duidelijke visie
  • 25 jaar ervaring in ontwikkeling van mensen en organisaties
  • Helder en transparant
  • Focus op duurzaam resultaat
Neem contact op

Ontdek hoe we helpen

met het vinden van de juiste match!

coaching

Iedereen stelt zich wel eens de vraag: hoe creëer ik meer impact? Ben ik gelukkig en tevreden met wie ik ben en wat ik doe? Of hoe ga ik effectiever om met conflictsituaties? Samen werken we intensief aan persoonlijke en professionele ontwikkeling van jouw specifieke vraagstuk. Zonder oordeel achterhalen we waar behoeftes liggen, wat mensen drijft en motiveert. We helpen je met een heldere blik te ontdekken, te ontwikkelen en de juiste keuzes te maken.

recruitment

Als organisatie heeft u helder voor ogen naar wie u op zoek bent. U legt de lat hoog, want de ideale kandidaat draagt bij aan uw strategische organisatiedoelen. Soms is dé perfecte persoon vinden lastig. We zijn ervan overtuigd dat bij de zoektocht naar de juiste kandidaat naast de harde criteria van een functieprofiel ook persoonlijkheid, motivatie, drijfveren en de ‘cultural fit’ minstens zo belangrijk zijn. Met kennis van ondernemerschap neemt Freid Coaching & Recruitment uw vraagstuk uit handen. Door de perfecte kandidaat te werven en selecteren, aan te nemen én te zorgen voor een langdurige en succesvolle bijdrage aan de organisatie. Samen vinden we de ideale match!

Vacatures

Bekijk hier een selectie van onze vacatures

Landelijk

Omix B.V.

Heb je een hart voor onderwijs en relevante werkervaring in bijvoorbeeld projectmatig werken of plannen en organiseren binnen het onderwijs of in andere branches? Dan is deze vacature iets voor jou...

Utrecht

XPO fleet

Namens XPOfleet, internationaal toonaangevend op het gebied van software oplossingen ten behoeve van fleet management en wagenparkbeheer, zijn wij voor de Nederlandse markt op zoek naar een Key Acc...

"Onderscheidend met maatwerk"

Nico van der Heyden, Managing Director | Opel Finance Benelux
Bekijk deze referentie

Nieuws

Personeel werven in een overspannen markt?

In het derde kwartaal van 2021 vond er tegelijkertijd een groei van het aantal vacatures plaats én daalde de werkloosheid.

Hoe kies je een échte coach?

Hoeveel coaches er precies zijn in Nederland, weet niemand. Vast staat dat het aantal zich in razend tempo ontwikkelt.

EEN GOEDE MATCH BEGINT BIJ DE BASIS

Mensen helpen talent optimaal te gebruiken. Eigen talent én talent van medewerkers. Daar zit de kracht van Freid Coaching & Recruitment.

Geen organisatie, coachee of kandidaat is hetzelfde. Met onze persoonlijke en betrokken aanpak, creëren we een duurzame en resultaatgerichte verbinding.