Freid Recruitment

PERSOONLIJK EN PROFESSIONEEL

Neem contact op met ons en wij vinden de juiste match

Inschrijven

PERSOONLIJK EN PROFESSIONEEL

Neem contact op met ons en wij vinden de juiste match

Inschrijven

PERSOONLIJK EN PROFESSIONEEL

Neem contact op met ons en wij vinden de juiste match

Inschrijven

PERSOONLIJK EN PROFESSIONEEL

Neem contact op met ons en wij vinden de juiste match

Inschrijven

PERSOONLIJK EN PROFESSIONEEL

Neem contact op met ons en wij vinden de juiste match

Inschrijven

Over Freid

WIE IS FREID RECRUITMENT?

Freid Recruitment is voor zowel ambitieuze, getalenteerde kandidaten als succesvolle opdrachtgevers een sterke recruitment partner binnen de zakelijke dienstverlening. Van aansprekende en ambitieuze ondernemingen binnen de zakelijke dienstverlening krijgen wij sinds jaar en dag het vertrouwen bij het tot stand komen van succesvolle bemiddelingen.

Wij richten ons nadrukkelijk op middenkader, management- en directieposities en zijn specialist in sales- en marketingposities.

Kennis, kwaliteit en passie zijn de belangrijkste pijlers van onze successen. Onze werkwijze is resultaatgericht, praktisch, transparant en betrokken.

WAAROM FREID RECRUITMENT?

Freid Recruitment is opgericht in 2006 en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een toonaangevende speler binnen leasing, automotive en zakelijke dienstverlening. Door ons branche overschrijdend te bewegen en ons niet per definitie te focussen op de beschikbare, maar op de best passende kandidaat, voegen wij zowel voor onze kandidaten als opdrachtgevers extra waarde toe. We zijn dan ook vaak niet op zoek naar de direct beschikbare kandidaat, maar bewegen ons vooral binnen de latent zoekende doelgroep. In toenemende mate redeneren kandidaten en opdrachtgevers niet meer louter vanuit het directe, voor de hand liggende aanbod, maar worden zij gedreven vanuit loopbaanontwikkeling en bedrijfsstrategie. Door top of mind te zijn binnen deze netwerken en gebruik te maken van intensieve en actieve wervingsmethodieken, zijn wij als geen ander in staat vraag en aanbod samen te brengen.
Willem-Aal
Willem-AalDirecteur Zakelijk ANWB
Sander-Borsten
Sander BorstenDirecteur ANWB Rijopleiding
Peter-Derks
Peter DerksCEO Mercedes-Benz Financial Services Benelux
“Ons eerste contact was veelzeggend; Jan neemt alleen searches aan waar hij zich betrokken bij voelt. De meerwaarde van Jan is de snelle dienstverlening, de kennis van de automotive wereld, de betrokkenheid en betrouwbaarheid. Doen wat je zegt en zeggen wat je doet.”
“De samenwerking of beter gezegd de verkenningstochten met Freid consultancy gaan al een aantal jaren terug. Dat is hoe ik selectietrajecten zie en ook ervaren heb. Een verkenningstocht die leidt tot het gewenste resultaat. Een medewerker die past in je organisatie. Het is kijken luisteren en interpreteren tegelijk. Hiervoor is ervaring nodig.”
“Wat me nog altijd bij is gebleven is de informele en prettige sfeer waarmee ik ben ontvangen op het kantoor van Jan Freid. Door de persoonlijke touch werd er vooral gekeken naar mij als persoon achter alle kwalificaties en ervaringen voor de nieuwe functie. Dit gaf mij het gevoel centraal te staan tussen opdrachtgever en recruiter. Door deze wisselwerking werd er vanuit beide kanten gekeken of de functie wel passend is”.
Doen wat je zegt en zeggen wat je doet
Een verkenningstocht die leidt tot het gewenste resultaat.
Wat me nog altijd bij is gebleven is de informele en prettige sfeer waarmee ik ben ontvangen op het kantoor van Jan Freid.
Ethiek
Basis van ons denken en handelen is wederzijds vertrouwen. We hechten er dan ook veel waarde aan transparant en integer te zijn. Dit zijn onze negen belangrijkste uitgangspunten.

Wij zijn ambassadeur voor onze relaties en dragen hun imago op verantwoorde wijze uit.

Wij garanderen uiterste vertrouwelijkheid ten aanzien van iedere sollicitatie.
Wij beoordelen de kwaliteiten van iedere kandidaat ten opzichte van de specifieke functie.
Wij delen geen informatie over kandidaten of over opdrachtgevers met derden, behalve wanneer dat vooraf is overeengekomen.
Tenzij met betrokken partijen anders is overeengekomen zal Freid Recruitment een kandidaat nooit bij meer dan één opdrachtgever tegelijk introduceren.
Freid Recruitment biedt na iedere aanstelling een actieve begeleiding van zowel opdrachtgever als kandidaat om zo de kans op een succesvolle aanstelling te optimaliseren.
Alle informatie over de kandidaat wordt door Freid Recruitment behandeld in overeenstemming met de wetgeving met betrekking tot gegevensbescherming.
Freid Recruitment informeert kandidaten zo goed mogelijk over zaken die hun toekomstig functioneren bij een organisatie kunnen beïnvloeden
Freid Recruitment trekt geen referenties na zonder uitdrukkelijke toestemming van de kandidaat.
/
Direct naar het complete overzicht |
Up do date

Abonneer je op onze RSS feed om op de hoogte te blijven van al onze vacatures.

RSS feed


Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.

Contact
Freid Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close