+31 (0)6 23 57 46 12
Freid Coaching & Recruitment: krachtige verbinder voor talent en gedreven organisaties.

DE JUISTE PROFESSIONAL DRAAGT BIJ AAN UW SUCCES

Het vinden van talent waarmee u een belangrijke stap zet in succesvolle organisatieontwikkeling. Dát is het doel van Freid Coaching & Recruitment. Met meer dan 25 jaar ervaring in HR-vraagstukken, selecteren we de ideale kandidaat die optimaal bij uw bedrijfscultuur en organisatie past. Bent u op zoek naar de perfecte manager voor uw marketingafdeling? Of bezig met een strategische invulling van uw managementteam? Freid Coaching & Recruitment is specialist in het vinden van professionals op het gebied van management, marketing, communicatie en sales. 

Het beste naar boven brengen. Heel gewoon bij ons.
Recruitment op basis van 'no cure, no pay'
Strategische partner met brede en duidelijke visie
25 jaar expertise in én met het bedrijfsleven
Keuze voor 'all-in' of modulaire aanpak
Onafhankelijk, persoonlijk & betrouwbaar
Top of mind bij talentvolle professionals

TRAJECTEN BIJ FREID COACHING & RECRUITMENT

Kiest u voor recruitment bij ons, dan kiest u voor een actieve benadering van relevante kandidaten. In deze actieve, no-nonsens aanpak ligt onze kracht en weten we de juiste kandidaat te traceren die uw bedrijf verder helpt. Met onze krachtige en duurzame match werkt u succesvol verder aan uw strategische doelen.

Een goede match begint bij de basis

Om de perfecte match te vinden voor uw organisatie, leren we uw onderneming en bedrijfscultuur eerst graag kennen. Pas dan kunnen we u optimaal verder helpen. Bent u op zoek naar uitbreiding van personele capaciteit of naar specifieke kennis? Welke kernwaarden en missie heeft uw onderneming? Wat – of liever gezegd – wie is er nodig om de doelen te realiseren? Samen onderzoeken we waar uw vertrekpunt ligt, naar welke competenties u op zoek bent en wat uw ideale kandidaat drijft. Zodra er van beide kanten sprake is van een duidelijk beeld, starten we onze samenwerking.

Duidelijke competenties, investeren in de toekomst

Bij Freid Coaching & Recruitment draait het om uw onderneming Welke vraagstukken liggen er en wat is er specifiek nodig om uw organisatie verder te helpen? We beginnen met een gedetailleerd functie- en competentieprofiel en brengen we in kaart aan welke eigenschappen uw kandidaten moeten voldoen. Onze focus ligt op de investering in de toekomst: op de meerwaarde voor u als werkgever en voor uw nieuwe werknemer. We kijken naar motivatie en cv én naar de persoon achter een cv.

  • We houden kennismakingsgesprekken;
  • We selecteren op basis van persoonlijkheid en harde criteria;
  • We organiseren assessments
  • Na uitvoerige selectie dragen we de juiste kandidaten voor.

 Op basis hiervan geven we een gedegen advies, waarna we samen met u de volgende stap in het proces zetten.

Mensen die passen! Bij uw organisatie en bedrijfscultuur

In het zoeken naar kandidaten staat kwalitatieve aandacht centraal. Ook met hen gaan we een langdurige relatie aan. Bij Freid Coaching & Recruitment richten we ons op ‘performers’. Mensen die hun eigen carrière managen, zich niet focussen op een vacature maar op een loopbaan die past bij waarden, ontwikkelbehoeften en ambities. Met een reeks aan assessments en concepten op maat, zoomen we in op capaciteiten, persoonlijkheid en drijfveren. Zo vinden we hét talent met ontwikkelpotentieel dat perfect past bij uw organisatie.  

Neem contact op

STERKE PARTNER IN COACHING VAN TEAMS EN MEDEWERKERS

We helpen uw medewerkers meer impact creëren. Leren hoe zij constructief feedback kunnen geven. Of effectiever om te gaan met conflictsituaties. Samen werken we intensief aan hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Behoeften, drijfveren en motivaties staan centraal. Met effectieve coachingsmethodieken, verbeteren we hun persoonlijke ontwikkeling en functioneren.

Bent u zelf toe aan een nieuwe stap in uw carrière? Wilt u werken aan de ontwikkeling van uw professionele en persoonlijke vaardigheden? Coaching kan u uitkomst bieden. Freid Coaching & Recruitment helpt u meer inzicht te krijgen, in uzelf en uw organisatie.

Coaching op maat

EEN GOEDE MATCH BEGINT BIJ DE BASIS

Mensen helpen talent optimaal te gebruiken. Eigen talent én talent van medewerkers. Daar zit de kracht van Freid Coaching & Recruitment.

Geen organisatie, coachee of kandidaat is hetzelfde. Met onze persoonlijke en betrokken aanpak, creëren we een duurzame en resultaatgerichte verbinding.