+31 (0)6 23 57 46 12
Freid Coaching & Recruitment: krachtige verbinder voor talent en gedreven organisaties.

NIEUWS & BLOGS

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meer lezen over krachtig verbinden, duurzaam werkplezier of de juiste mindset voor een optimale ontwikkeling? Laat onze berichten en blogs een bron van inspiratie zijn.

 

 

HET MANAGEN VAN DE MANAGER IN DE PRAKTIJK

Na een periode van zelfreflectie hebben we samen de coachvraag omschreven: hoe word ik gelukkiger in mijn werkzame leven?

4 TIPS VOOR EEN DUURZAME RELATIE MET UW MEDEWERKERS

Kies voor maatwerkoplossingen en ga voor één-op-één-contact met een recruiter. Belangrijk hierbij is dat u kiest voor een recruiter die echt weet waarover het gaat.

Goede loopbaancoaching? Stel niet je loopbaan maar jezelf centraal

Denk je een expert op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en begeleiding nodig te hebben om je loopbaan te (her)ontdekken? Een loopbaancoach kan de oplossing zijn

Personeel werven in een overspannen markt?

In het derde kwartaal van 2021 vond er tegelijkertijd een groei van het aantal vacatures plaats én daalde de werkloosheid.

Hoe kies je een échte coach?

Hoeveel coaches er precies zijn in Nederland, weet niemand. Vast staat dat het aantal zich in razend tempo ontwikkelt.

EEN GOEDE MATCH BEGINT BIJ DE BASIS

Mensen helpen talent optimaal te gebruiken. Eigen talent én talent van medewerkers. Daar zit de kracht van Freid Coaching & Recruitment.

Geen organisatie, coachee of kandidaat is hetzelfde. Met onze persoonlijke en betrokken aanpak, creëren we een duurzame en resultaatgerichte verbinding.