+31 (0)6 23 57 46 12
Freid Coaching & Recruitment: krachtige verbinder voor talent en gedreven organisaties.

Goede loopbaancoaching? Stel niet je loopbaan maar jezelf centraal

23 mei 2022

Denk je een expert op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en begeleiding nodig te hebben om je loopbaan te (her)ontdekken? Een loopbaancoach kan de oplossing zijn

GOEDE LOOPBAANCOACHING?  STEL NIET JE LOOPBAAN MAAR JEZELF CENTRAA

Denk je een expert op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en begeleiding nodig te hebben om je loopbaan te (her)ontdekken? Een loopbaancoach kan de oplossing zijn. Samen met je coach werk je aan jouw persoonlijke ontwikkeldoelen. Hij of zij helpt je jouw doelen effectiever en vaak ook sneller te bereiken.  

Belangrijk is wel dat jij degene bent die de richting bepaalt. Of een traject succesvol is hangt voor een groot deel af van je eigen inzet. Bij loopbaancoaching draait het om wie je bent en waar jij naar toe wilt. Dat staat centraal! Je komt erachter wat bij je past en wat je energie geeft.  

 

INZICHT IN JEZELF: VAN KRACHTEN TOT VALKUILEN 

Na ziekte of ontslag, maar ook bij re-integratie of outplacement is de inzet van loopbaancoaching een optie. Je kunt een loopbaancoach daarnaast preventief inzetten. Deze coacht zoekt geen baan voor je. Laat dat duidelijk zijn. Hij of zij geeft tijdens je ontwikkelproces wel tips en adviezen. Samen met je coach vergaar je inzichten. In je kwaliteiten en in je valkuilen. Wat kost je veel inspanning? En wat levert je snel en eenvoudig resultaat op. Zo helpt een coach je met je verandering van loopbaan. Je komt erachter wie je bent, wat je goed kunt of juist niet en waarom dat zo is. En zo haal je nog meer plezier uit je werk!  

 

‘Mijn kracht? Kritisch blijven en focussen op de inhoud van het gesprek én op de niet-zichtbare signalen. Luisteren en goed doorvragen blijven de belangrijkste aandachtspunten om onderliggende drijfveren naar boven te halen’, aldus Jan Freid. 

 

Loop je zelf ook tegen zaken aan waarmee je aan de slag wil?  Neem dan contact op.  

We gaan graag met je in gesprek.  

Meer nieuwsberichten

Hoe kies je een échte coach?

Hoeveel coaches er precies zijn in Nederland, weet niemand. Vast staat dat het aantal zich in razend tempo ontwikkelt.

HET MANAGEN VAN DE MANAGER IN DE PRAKTIJK

Na een periode van zelfreflectie hebben we samen de coachvraag omschreven: hoe word ik gelukkiger in mijn werkzame leven?

Personeel werven in een overspannen markt?

In het derde kwartaal van 2021 vond er tegelijkertijd een groei van het aantal vacatures plaats én daalde de werkloosheid.

EEN GOEDE MATCH BEGINT BIJ DE BASIS

Mensen helpen talent optimaal te gebruiken. Eigen talent én talent van medewerkers. Daar zit de kracht van Freid Coaching & Recruitment.

Geen organisatie, coachee of kandidaat is hetzelfde. Met onze persoonlijke en betrokken aanpak, creëren we een duurzame en resultaatgerichte verbinding.