+31 (0)6 23 57 46 12
Freid Coaching & Recruitment: krachtige verbinder voor talent en gedreven organisaties.

De juiste professional draagt bij aan uw succes

Het vinden van talent waarmee u een belangrijke stap zet in succesvolle organisatieontwikkeling. Dát is het doel van Freid Coaching & Recruitment. Met meer dan 25 jaar ervaring in HR-vraagstukken, selecteren we de ideale kandidaat die optimaal bij uw bedrijfscultuur en organisatie past. Bent u op zoek naar de perfecte manager? Of bezig met een strategische invulling van uw managementteam? Freid Coaching & Recruitment is specialist in het vinden van professionals op directie- of managementniveau en zwaardere functies op het gebied van sales, marketing en communicatie.

Het beste naar boven brengen. Heel gewoon bij ons.
Recruitment op basis van 'no cure, no pay'
Strategische partner met brede en duidelijke visie
25 jaar expertise in én met het bedrijfsleven
Keuze voor 'all-in' of modulaire aanpak
Onafhankelijk, persoonlijk & betrouwbaar
Top of mind bij talentvolle professionals

Hoe gaan we te werk?

U kiest bij ons voor een een actieve benadering van relevante kandidaten. In deze persoonlijke, no-nonsens aanpak ligt onze kracht en weten we de juiste kandidaat te traceren die uw bedrijf verder helpt. Met onze krachtige en duurzame match werkt u succesvol verder aan uw strategische doelen.

Een goede match begint bij de basis

Om de perfecte match te vinden voor uw organisatie, leren we uw onderneming en bedrijfscultuur eerst graag kennen. Pas dan kunnen we u optimaal verder helpen. Bent u op zoek naar uitbreiding van personele capaciteit of naar specifieke kennis? Welke kernwaarden en missie heeft uw onderneming? Wat – of liever gezegd – wie is er nodig om de doelen te realiseren? Samen onderzoeken we waar uw vertrekpunt ligt, naar welke competenties u op zoek bent en wat uw ideale kandidaat drijft. Zodra er van beide kanten sprake is van een duidelijk beeld, starten we onze samenwerking.

Duidelijke competenties, investeren in de toekomst

Bij Freid Coaching & Recruitment draait het om uw onderneming. Welke vraagstukken liggen er en wat is er specifiek nodig om uw organisatie verder te helpen?

We beginnen met een gedetailleerd functie- en competentieprofiel en brengen in kaart aan welke eigenschappen uw kandidaten moeten voldoen.  Onze focus ligt op de investering in de toekomst: op de meerwaarde voor u als werkgever en voor uw nieuwe werknemer. We kijken niet alleen naar motivatie en cv maar ook en vooral naar de persoon achter een cv.

  • We houden kennismakingsgesprekken;
  • We selecteren op basis van persoonlijkheid en harde criteria;
  • We organiseren assessments;
  • Na uitvoerige selectie dragen we de juiste kandidaten voor.

 Op basis hiervan geven we een gedegen advies, waarna we samen met u de volgende stap in het proces zetten.

Mensen die passen! Bij uw organisatie en bedrijfscultuur

In het zoeken naar kandidaten staat persoonlijke aandacht centraal. Ook met hen gaan we een langdurige relatie aan. Bij Freid Coaching & Recruitment richten we ons op ‘performers’. Mensen die hun eigen carrière managen, zich niet focussen op een vacature maar op een loopbaan die past bij waarden, ontwikkelbehoeften en ambities. Met een reeks aan assessments en concepten op maat, zoomen we in op capaciteiten, persoonlijkheid en drijfveren. Zo vinden we hét talent met ontwikkelpotentieel dat perfect past bij uw organisatie.  

Neem contact op

Ons andere specialisme...

coaching

Iedereen stelt zich wel eens de vraag: hoe creëer ik meer impact? Ben ik gelukkig en tevreden met wie ik ben en wat ik doe? Of hoe ga ik effectiever om met conflictsituaties? Samen werken we intensief aan persoonlijke en professionele ontwikkeling van jouw specifieke vraagstuk. Zonder oordeel achterhalen we waar behoeftes liggen, wat mensen drijft en motiveert. We helpen je met een heldere blik te ontdekken, te ontwikkelen en de juiste keuzes te maken.

EEN GOEDE MATCH BEGINT BIJ DE BASIS

Mensen helpen talent optimaal te gebruiken. Eigen talent én talent van medewerkers. Daar zit de kracht van Freid Coaching & Recruitment.

Geen organisatie, coachee of kandidaat is hetzelfde. Met onze persoonlijke en betrokken aanpak, creëren we een duurzame en resultaatgerichte verbinding.