+31 (0)6 23 57 46 12
Freid Coaching & Recruitment: krachtige verbinder voor talent en gedreven organisaties.

DIENSTEN

KRACHTIG EN DUURZAAM VERBINDEN

Freid Coaching & Recruitment helpt werkgevers en kandidaten met het vinden van de perfecte match. Voor werkgevers zijn we business partner bij de strategische ontwikkeling van hun organisatie. We ondersteunen in de zoektocht naar de juiste kandidaten, die passen bij de bedrijfscultuur en het functieprofiel

Zelf toe aan een nieuwe stap of uitdaging? Vragen over persoonlijke ontwikkeling? Of als ondernemer op zoek naar de béste kandidaat voor een strategische positie?

Met jarenlange ervaring in het bedrijfsleven achterhalen we wat mensen drijft, motiveert en hoe zij het beste uit zichzelf halen. Bovendien zijn we dé partner in het vinden van talent.

TOEKOMSTGERICHT COACHEN?

Stel je jezelf wel eens de vraag: hoe bereik ik meer impact? Of hoe ga ik effectiever om met leiderschap? Kies dan voor coaching bij Freid Coaching & Recruitment, en voor een persoonlijk traject met Jan Freid. ‘Mensen helpen hun talent optimaal te ontwikkelen en toe te passen. Leren de juiste keuzes te maken. Keuzes die leiden tot een beter persoonlijk functioneren en – misschien nog belangrijker – vergroting van levensgeluk. Daar zit onze kracht’ vertelt Jan.

Voor werkgevers geldt: vragen over het faciliteren van medewerkers in het versnellen van persoonlijke ontwikkeling? We helpen met intensieve en effectieve coachtrajecten. Zonder oordeel en met een no-nonsens aanpak. Zo creëren we een optimale verbinding tussen mens en organisatie.

PARTNER MET FOCUS OP RESULTAAT

Met kennis van ondernemerschap neemt Freid Coaching & Recruitment als duurzame business partner organisaties een complex vraagstuk uit handen. Door de perfecte persoon voor een positie te werven, selecteren én te houden. Een goede match begint bij de basis, samen vinden we deze match. Een kandidaat die langdurig succesvol is binnen de onderneming.

Investeren in de toekomst? Dat kan alleen met mensen die passen bij uw organisatie en bedrijfscultuur!

VACATURES

Op zoek naar een vervolgstap in je carrière? Freid Coaching & Recruitment heeft een groot aanbod aan vacatures. Staat de droombaan er niet tussen? Wij helpen je graag verder. Door middel van een persoonlijk gesprek, gaan we op zoek naar de functie die bij je past! Schrijf je in of neem vandaag nog contact op! 

Onze vacatures

"Onderscheidend met maatwerk"

Nico van der Heyden, Managing Director | Opel Finance Benelux
Bekijk deze referentie

EEN GOEDE MATCH BEGINT BIJ DE BASIS

Mensen helpen talent optimaal te gebruiken. Eigen talent én talent van medewerkers. Daar zit de kracht van Freid Coaching & Recruitment.

Geen organisatie, coachee of kandidaat is hetzelfde. Met onze persoonlijke en betrokken aanpak, creëren we een duurzame en resultaatgerichte verbinding.