+31 (0)6 23 57 46 12
Freid Coaching & Recruitment: krachtige verbinder voor talent en gedreven organisaties.

KRACHTIGE VERBINDING, OPRECHTE COACHING, SUCCESVOL RECRUITMENT

Freid Coaching & Recruitment helpt bij het vinden van de juiste persoon op de juiste plek. En bij het vinden van de juiste plek voor de juiste persoon. Voor zowel ambitieuze, getalenteerde kandidaten als succesvolle opdrachtgevers. Al meer dan 15 jaar helpen we aansprekende ondernemingen binnen de zakelijke dienstverlening met een duurzame, krachtige invulling van vacatures. Hierbij richten we ons nadrukkelijk op middenkader-, management- en directieposities en we zijn specialist in het vinden van de juiste sales-, communicatie- en marketingprofessionals.

 

Naast recruitment bieden we ook betrokken coaching. Het creëren van groei in de ontwikkeling van mens én organisatie intensiveert en versterkt elkaar. Coaching en recruitment vullen elkaar aan, samen vormen ze een solide verbinding.

ONAFHANKELIJK EN BETROKKEN

Freid Coaching & Recruitment straalt onafhankelijkheid en persoonlijke aandacht uit. Dat is voor ons de essentie van het vak. Door integriteit en betrouwbaarheid centraal te stellen, weten we de persoonlijke kernwaarden goed te waarborgen. Wederzijds vertrouwen en loyaliteit staan hoog in het vaandel. Eerlijk, oprecht en transparant. Dat is de manier waarop we werken. Zo komen we tot een objectief advies dat mensen én organisaties verder helpt.

Onze missie

ZICHTBARE ONTWIKKELING MET RESULTAAT DAT TELT

Met een resultaatgerichte, praktische en betrokken benadering helpen we mensen het beste uit zichzelf te halen. Freid Coaching & Recruitment is NOBCO-gecertificeerd.

We bieden een helder theoretisch kader en een breed scala aan tools & technieken. We helpen mensen bij het maken van de juiste keuze. De erkenning en waardering die we daarvoor ontvangen, zorgt dat we elke dag weer de stap extra zetten.

Kennismaken? Neem contact op

WAARDEVOLLE SCHAKEL

Met de juiste ervaring en blik zijn we een waardevolle schakel in het samenbrengen van de ideale professional en de perfecte carrièrestap. Een complexe vraag van een professional, of een lastig in te vullen functie bij een opdrachtgever: het daagt ons uit! Met beide benen op de grond gaan we op zoek naar de ideale vervolgstap of bestendige oplossing. Als dat lukt, zijn niet alleen onze opdrachtgevers uiterst tevreden, maar wij ook.

Lees hier meer over onze missie

KANDIDATEN DIE PASSEN

Een goede match begint bij de basis. Bij Freid Coaching & Recruitment zoeken we de juiste kandidaten voor onze opdrachtgevers. Daarvoor putten we uit ons uitgebreide netwerk. Schrijf je daarom zeker in, en wie weet zetten we samen de volgende stap. Investeren in de toekomst? Vind de functie die past bij je talent én persoonlijkheid!

Schrijf je hier in!

VACATURES

Op zoek naar een nieuwe carrière? Klaar voor een volgende stap? Freid Coaching & Recruitment heeft een groot aanbod aan vacatures. Staat de droombaan er niet tussen? We helpen je graag verder. Door middel van een persoonlijk gesprek, gaan we op zoek naar de functie die bij je past! Schrijf je in of neem vandaag nog contact op! 

Onze referenties

EEN GOEDE MATCH BEGINT BIJ DE BASIS

Mensen helpen talent optimaal te gebruiken. Eigen talent én talent van medewerkers. Daar zit de kracht van Freid Coaching & Recruitment.

Geen organisatie, coachee of kandidaat is hetzelfde. Met onze persoonlijke en betrokken aanpak, creëren we een duurzame en resultaatgerichte verbinding.