+31 (0)6 23 57 46 12
Freid Coaching & Recruitment: krachtige verbinder voor talent en gedreven organisaties.

ONZE MISSIE & VISIE

EEN VERKENNINGSTOCHT DIE LEIDT TOT HET GEWENSTE RESULTAAT

Het vinden en ontwikkelen van talent, duurzame doelen stellen en deze krachtig verwezenlijken. Voor mensen én organisaties.

MISSIE

Freid Coaching & Recruitment biedt op kwalitatief hoog niveau recruitment en coaching aan coachees, kandidaten en opdrachtgevers in de zakelijke markt. Dit doen we door eersteklas talent aan te trekken, te ontwikkelen of hiervoor zorg te dragen. Zodat mensen én organisaties beter functioneren. Hierbij richten we ons nadrukkelijk op middenkader-, management- en directieposities.

VISIE

Deze missie realiseren we door integer, betrokken en professioneel te werken. Het resultaat dat een kandidaat, coachee of opdrachtgever voor ogen heeft, is hierbij het uitgangspunt. Ultieme tevredenheid is het doel. We gaan een duurzame relatie en krachtige verbinding aan met opdrachtgevers, coachees en kandidaten. Aan de basis liggen belangrijke kernwaarden:

·        Verbonden & menselijk

·        Vaardig & talentvol

·        Uitdaging & winnen

Onze kernwaarden zijn terug te vinden in de talloze trajecten die we hebben afgerond. Onafhankelijk en betrouwbaar. Bij elk traject draait het om kijken, luisteren en interpreteren tegelijk. Hiervoor is talent en ervaring nodig.

En waar we het voor doen? Succes met de bereikte resultaten. De erkenning en waardering die we ontvangen, vormen voor ons elke dag de reden om een stapje extra te zetten.

EEN GOEDE MATCH BEGINT BIJ DE BASIS

Mensen helpen talent optimaal te gebruiken. Eigen talent én talent van medewerkers. Daar zit de kracht van Freid Coaching & Recruitment.

Geen organisatie, coachee of kandidaat is hetzelfde. Met onze persoonlijke en betrokken aanpak, creëren we een duurzame en resultaatgerichte verbinding.