+31 (0)6 23 57 46 12
Freid Coaching & Recruitment: krachtige verbinder voor talent en gedreven organisaties.

HAAL HET BESTE UIT JEZELF EN JE LOOPBAAN

Ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière? Wil je werken aan de verdere ontwikkeling van je talenten, persoonlijke en professionele vaardigheden? Met een goede coach haal je het beste uit jezelf én uit je werk. Ook als je al op een fijne werkplek zit. Freid Coaching & Recruitment biedt je meer inzicht in jezelf en concrete handvatten waar je direct mee verder kunt.

Het beste naar boven brengen. Heel gewoon bij ons.
Persoonlijk & professioneel
Langdurige ervaring in en met het bedrijfsleven
NOBCO-gecertificeerd
Partner die focust op jouw coachvraag
Onafhankelijk & betrouwbaar
Strategisch partner voor een gedegen ontwikkelplan

ONZE COACHINGSTRAJECTEN

Kies je voor coaching bij Freid Coaching & Recruitment, dan kies je voor een persoonlijk coachingstraject met mij, Jan Freid. Als ervaren professional en NOBCO-gecertificeerde coach met jarenlange ervaring in het bedrijfsleven, achterhaal ik samen met jou waar je behoefte ligt, wat jou drijft en jou motiveert. Zodat jij de juiste keuzes maakt. Met mijn no-nonsense en persoonlijke benadering help ik je je eigen koers te varen. Zo houd je zelf de regie over je ontwikkeling  en carrière in de hand.

Werkwijze: ik leer je graag kennen

Om samen met je te werken aan de volgende stap in je carrière, leer ik je eerst graag kennen. Alleen als ik je basis begrijp, kan ik je goed verder helpen. Ik pin me niet vast op je cv, maar wil weten wie daarachter zit. Wat zijn je ambities? Welke kant wil je op? Samen onderzoeken we waar je vertrekpunt ligt en welke leerdoelen bij jouw verwachtingen passen. Hebben we jouw coachvraag goed te pakken en blijk ik de juiste gesprekspartner, dan gaan we samen aan de slag!

Persoonlijke koers uitzetten

Door onze gesprekken word je je bewust van je gedachten, gedrag en patronen. Tegelijkertijd help ik je je talenten, kwaliteiten en waarden ontdekken. Je krijgt concrete handvatten die je direct in de praktijk kunt brengen. Samen vinden we oplossingen voor uitdagingen in je werk en je persoonlijk leven. Je ontwikkelt nieuwe inzichten waarmee je meteen aan de slag kunt.

Jouw resultaat telt

Elk coachingstraject is gestructureerd maar nooit hetzelfde, want iedereen met wie ik werk is een eigen individu. Aan de hand van alle inzichten, stellen we samen jouw plan op. Jij houdt altijd de regie over het verdere verloop van jouw doelen. Want jouw resultaat telt. Na afloop van het coachingstraject blijf ik uiteraard beschikbaar om met je te sparren op momenten dat je daar behoefte aan hebt. Wanneer je bijvoorbeeld met nieuwe uitdagingen te maken krijgt. Zo blijf je effectiever werken, samenwerken of leidinggeven.

Kennismaken? Neem contact met me op

OOK STERKE PARTNER IN RECRUITMENT

Freid Coaching & Recruitment is ook dé strategische partner voor bedrijven die op zoek zijn naar talent. Vooral als het gaat om functies in het hogere segment, management en directie. Bovendien zijn we specialist als het gaat om het vinden van professionals in marketing, communicatie en sales.  Onze kracht? Uitgebreide ervaring in het bedrijfsleven. Met kennis van de uitdagingen en een aanpak op maat weten we de juiste match te creëren. We halen het beste uit uw mensen, nieuwe talenten én uw organisatie en staan voor sterke en langdurige relaties. Het bewijs? Talloze succesvolle plaatsingen in de afgelopen 25 jaar en een groot netwerk aan tevreden klanten en kandidaten!  

Support in recruitment

EEN GOEDE MATCH BEGINT BIJ DE BASIS

Mensen helpen talent optimaal te gebruiken. Eigen talent én talent van medewerkers. Daar zit de kracht van Freid Coaching & Recruitment.

Geen organisatie, coachee of kandidaat is hetzelfde. Met onze persoonlijke en betrokken aanpak, creëren we een duurzame en resultaatgerichte verbinding.