+31 (0)6 23 57 46 12
Freid Coaching & Recruitment: krachtige verbinder voor talent en gedreven organisaties.

"Zonder de complete historie te kennen, kwam Jan als snel tot de het blootleggen van het dilemma in mijn hoofd."

Lars van der Heijden, Senior Sales Manager | Daimler Busses

Een blokkade op je carrièrepad?

Ik zat goed bij mijn huidige werkgever, maar toch werd ik telkens afgeleid door benadering voor functies buiten mijn bedrijf. Moet ik hier wel voor open staan?

Een LinkedInbericht van Freid Coaching & Recruitment was het duwtje dat ik nodig had om een coachingsgesprek aan te gaan. Na een korte introductie, begon Jan direct met gerichte vragen. In de weken na het gesprek kon ik al snel de vraagtekens invullen wat leidde tot een aantal gesprekken buiten mijn firma.

Maar maak het ook bespreekbaar binnen jouw firma, was het advies van Jan. 
Uiteindelijk zijn mijn werkgever ik samen tot de conclusie gekomen dat het avontuur nog lang niet moet eindigen en dat we nog een aantal jaren aan elkaar verbonden blijven.

Zonder het advies en de gesprekken met Jan had ik wellicht een keuze gemaakt, waar ik achteraf spijt van zou krijgen.
Mede dankzij Jan is het in mijn hoofd weer een stuk rustiger.bIk zou Jan dan ook aanraden bij iedereen, waarbij er een blokkade is op zijn of haar carrière pad. Je zult weer een stuk gemotiveerder zijn voor je huidige dan wel nieuwe werkgever.

 

Lees hier meer over coaching

Meer referenties

"Voortbordurend op zijn enorme kennis en expertise is Jan in staat een duidelijke analyse te maken over de fase waarin je je bevindt. "

Peter Leeuwenburgh, General Manager | APL Holding
Bekijk deze referentie

EEN GOEDE MATCH BEGINT BIJ DE BASIS

Mensen helpen talent optimaal te gebruiken. Eigen talent én talent van medewerkers. Daar zit de kracht van Freid Coaching & Recruitment.

Geen organisatie, coachee of kandidaat is hetzelfde. Met onze persoonlijke en betrokken aanpak, creëren we een duurzame en resultaatgerichte verbinding.